Benvinguts al Blog de l'AMIPA

Quedeu tots convidats a les reunions que es celebraran cada "primer dilluns de mes a les 18:30, a la cuina de l'escola" o bé, aportant idees en la bústia que hi ha a secretaria o, al mail amipajaumefornaris@gmail.com , com també tenim com a eina de comunicació entre tots nosaltres aquest blog y el perfil al facebook AMIPA JAUME FORNARIS i la possibilitat d'incloure a tots els socis, que o sol·licitin (per missatge privat al perfil del facebook) al grup SOCIS AMIPA, on es penjaran totes les circulars i Actes de les reunions mensuals.

Dir-vos també que penjarem informació al taulell que hi ha a la porta d'adalt de l'entrada de l'escola.

Restem a la vostra disposició per totes les idees, inquietuts i ganes de fer...

L'ESCOLA SOM TOTS!!!

dijous, 18 de setembre de 2014

CIRCULAR ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015


Benvolgudes famílies,

Vos donam l’oferta d’activitats extraescolars que organitzam des de l’AMIPA i que s’impartiran a l’escola durant aquest curs.

Vos hi podreu inscriure omplint la sol·licitud adjunta al full d’oferta, que s'entregarà a l'escola, fins el proper dijous, dia 25/09/2014, i deixant-la a la bústia de l’AMIPA que hi ha a la secretaria de l’escola. Judo i Anglès PAE tenen les seves pròpies sol·licituds d’inscripció.

Podeu ampliar la informació de les activitats a Secretaria de 9h. a 10h. o de 13h. a 14h. Allà tindreu els fulls de cada activitat per a poder-los consultar. Els preus que donen les empreses són per als socis de l’AMIPA, als no socis tindran un augment de 2€ en la quota.

Per tenir la bonificació a les mensualitats, la quota de soci de l’AMIPA, s’ha d’haver pagat abans del 30 de setembre al compte de la Caixa ES71 2100 0067 18 0101468998.
Les quotes seran mensuals i, a amb la primera quota, s’hi haurà de sumar la matrícula, a algunes activitats, que inclourà l’assegurança.  Els socis d’AMIPA també hi tindran bonificació.


Els horaris poden estar subjectes a modificacions, segons demanda.

                                                                                                                                         Atentament,

                                                                                            AMIPA CEIP Jaume Fornaris i Taltavull
  
            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada