Benvinguts al Blog de l'AMIPA

Quedeu tots convidats a les reunions que es celebraran cada "primer dilluns de mes a les 18:30, a la cuina de l'escola" o bé, aportant idees en la bústia que hi ha a secretaria o, al mail amipajaumefornaris@gmail.com , com també tenim com a eina de comunicació entre tots nosaltres aquest blog y el perfil al facebook AMIPA JAUME FORNARIS i la possibilitat d'incloure a tots els socis, que o sol·licitin (per missatge privat al perfil del facebook) al grup SOCIS AMIPA, on es penjaran totes les circulars i Actes de les reunions mensuals.

Dir-vos també que penjarem informació al taulell que hi ha a la porta d'adalt de l'entrada de l'escola.

Restem a la vostra disposició per totes les idees, inquietuts i ganes de fer...

L'ESCOLA SOM TOTS!!!

dimecres, 29 d’octubre de 2014

TALLER DE PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Benvolgudes famílies!!

Des de l'Institut Balear de la Dona i juntament amb la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern Balear, ens imparteixen un taller per a tots els pares i mares interessats.

Tindrà lloc els dies 19 i 21 de novembre, a les 18h. (fins les 20h) a les instal·lacions de l'escola CEIP Jaume Fornaris.

Tots aquells progenitors interessats en assistir al curs es poden posar en contacte per missatge privat, al facebook, o bé mitjançant correu electrònic a amipajaumefornaris@gmail.com, o bé a la bústia que tenim a secretaria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada