Benvinguts al Blog de l'AMIPA

Quedeu tots convidats a les reunions que es celebraran cada "primer dilluns de mes a les 18:30, a la cuina de l'escola" o bé, aportant idees en la bústia que hi ha a secretaria o, al mail amipajaumefornaris@gmail.com , com també tenim com a eina de comunicació entre tots nosaltres aquest blog y el perfil al facebook AMIPA JAUME FORNARIS i la possibilitat d'incloure a tots els socis, que o sol·licitin (per missatge privat al perfil del facebook) al grup SOCIS AMIPA, on es penjaran totes les circulars i Actes de les reunions mensuals.

Dir-vos també que penjarem informació al taulell que hi ha a la porta d'adalt de l'entrada de l'escola.

Restem a la vostra disposició per totes les idees, inquietuts i ganes de fer...

L'ESCOLA SOM TOTS!!!

divendres, 3 d’octubre de 2014

TALLER "PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE":


La prevenció comença des d'Educació Infantil, educant als nostres fills i filles dintre de la igualtat.

Des de l'Ib Dona ens ofereixen una ESCOLA DE FAMÍLIES, per a pares i mares (tots els pares i mares del centre que hi estiguin interessats, siguin o no de l'AMIPA)

Aquest taller es crea perquè, gràcies a la nostra participació com a papis/mamis, podrem donar continuïtat a la tasca educativa desenvolupada amb els alumnes des de l'escola.

Seran dues sessions, de dues hores de durada.


A la reunió de dilluns dia 6, s'aprofundirà sobre aquest taller i possibilitat d'altres per als nostres fills en horari lectiu.

Els papis/mamis interessats en assistir-hi, ens ho han de fer saber a la nostra bústia que hi ha a Secretaria o bé, mitjançant e-mail a amipajaumefornaris@gmail.com  abans de divendres dia 10 d'octubre. Les dates del taller seran dintre del primer trimestre i les coordinarem entre els assistents.

Gràcies!!
L'ESCOLA SOM TOTS!!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada